Производители

Байер е международна компания, лидер в областта на здравеопазването, храненето и високотехнологичните материали. Продуктите и услугите на Байер са разработени така, че да бъдат от полза за клиентите и да подобряват качеството им на живот. Едновременно с това Байер се стреми да повишим добавената стойност на продуктите си чрез иновации, растеж и ергономичност.
В девиза на компанията „Байер – наука за по-добър живот” са обобщени целите, стратегията и принципите на Байер. Компанията продължава да се развива в посока иновации и растеж в областта на здравеопазването, храненето и високотехнологичните материали. Мисията и подчертава готовността на Байер като новаторска компания да подпомага бъдещото развитие и реализиране на иновации, които да бъдат от полза за цялото човечество. От особено значение в това отношение са новите продукти, които компанията създава благодарение на научноизследователската си дейност в областта на активните субстанции, здравето на хората и нови области като био- и нанотехнологиите.
Продуктите на Байер могат да бъдат открити както в медицинските кабинети и болниците, така и в почти всеки дом, гараж, стопанство или фабрика в България.

Байер България ЕООД е основана през 1995 г., но компанията Байер има представителство на територията на България още от 1914 г.
Дейността на Байер България е организирана в три основни направления: Байер ХелтКеър,Байер МатириълСайънс и Байер КропСайънс.
От 1996 г. Байер България ЕООД представлява продуктите на АГФА Хелткеър. Понастоящем АГФА Хелткеър предлага пълна гама продукти за образна диагностика. С цел предоставяне на всички необходими услуги и поддържащи дейности за функционирането на Байер България в организационната структура на компанията са включени и Финансово-счетоводен и отдел Бизнес услуги. Функциите на отдел Човешки ресурси включват подбор на персонал, както и организиране на обучения и семинари за служителите на компанията.
През 2007 г. и 2008 г. Байер България е дарила лекарства, оборудване и парични средства на над 65 болници и организации в България с цел подобряване на предоставяните медицински услуги и модернизиране на съществуващата инфраструктура в страната.

САРИДОН ТБ Х 10

САРИДОН ТБ Х 10

Saridon е болкоуспокояващ лекарствен продукт. Той облекчава болка и понижава...

Количество: добави в кошница детайли

Цена: 4.18 лв.

СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ  ТБ Х 30

СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ ТБ Х 30

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СУПРАДИН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА? Супрадин е мултивитаминен и...

Количество: добави в кошница детайли

Цена: 15.30 лв.

СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ  ТБ Х 60

СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ ТБ Х 60

СУПРАДИН Лекарствените вещества са 13 витамина и 12 минерали и микроелементи...

Количество: добави в кошница детайли

Цена: 25.50 лв.

СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТБ Х 15

СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТБ Х 15

СУПРАДИН Лекарствените вещества са 13 витамина и 12 минерали и микроелементи...

Количество: добави в кошница детайли

Цена: 9.56 лв.

категории

препоръчваме ви

анкета

Пазарувате ли online?

  • гласувай!

реклама